Sudski tumač za nemački jezik

Sudski tumač za nemački jezik je važan deo našeg prevodilačkog tima u BEPS Translations agenciji za prevođenje u Beogradu. Gotovo svakodnevno susrećemo se sa upitima za prevod sa overom sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumac nemacki Beograd

U našoj zemlji, saradnja sa Nemačkom je tradicionalno veoma intenzivna i raznovrsna, te se često javlja potreba za sudskim tumačenjem sa nemačkog i na nemački jezik. Ovo se odnosi kako na overu dokumenata, tako i na usmeno sudsko tumačenje u sudovima i drugim zvaničnim institucijama. Pored perfektnog vladanja nemačkim jezikom, sudski tumač za nemački jezik mora da poznaje pravnu terminologiju i kanon u prevođenju zvaničnih dokumenata. Zbog svega toga, u mnoštvu sudskih tumača za nemački jezik, birali smo one najstručnije i najiskusnije za saradnike.

Kontaktirajte nas kako bismo vam dali procenu vašeg projekta. Znajući da su prevodi sa overom sudskog tumača uvek hitni i neodložni, u našoj prevodilačkoj radionici dajemo sve od sebe da prevode sa overom sa nemačkog i na nemački jezik isporučimo u roku od 24 časa.

Sudski tumači za nemački jezik u prevodilačkoj firmi BEPS Translations u Beogradu stoje vam na raspolaganju kada su u pitanju:

  • Prevod i overa svih vrsta dokumenata sa nemačkog na srpski jezik i obrnuto
  • Overa već prevedenih tekstova sa nemačkog na srpski jezik i obrnuto, uz prethodnu proveru
  • Izlazak na teren u smislu usmenog sudskog tumačenja nemačkog jezika u zvaničnim institucijama
  • Konsultacije u vezi pravila i zahteva u domenu sudskog prevođenja

 

Pročitajte još:

Sudski tumač za nemački jezik: zahtevna i visoko tražena profesija
Sve veća potreba za sudskim tumačima
Sudski tumač i prevodilac za nemački jezik