Sino BEPS

SINO BEPS – vaš jezički partner u saradnji sa NR Kinom

Prevodilačka agencija za kineski jezik SINO BEPS aktivna je od proleća 2020. godine.

SINO BEPS je ćerka firma prevodilačke kompanije BEPS Translations i bavi se isključivo pružanjem usluga u domenu kineskog jezika. Zahtevi tržišta i sve intenzivnija saradnja NR Kine i zemalja regiona naveli su nas na ovu vrstu uže specijalizacije kako bi smo kvalitetno, pouzdano i efikasno izvršavali sve zadate projekte u oblasti kineskog jezika.

Prevodilac za kineski jezik je profesionalni profil koji je u poslednje godine izuzetno tražen, te se deo našeg tima za kineski jezik okupio u organizacionom smislu pod kapom firme SINO BEPS.

SINO BEPS čini mali tim stalno zaposlenih prevodilaca za kineski jezik, kao i sudski tumač za kineski jezik i menadžer projekata koji govori kineski jezik i razume specifične potrebe tržišta kada je u pitanju kineski jezik. SINO BEPS pristupa prevođenju kineskog jezika koristeći najsavremenije metode i konstantno prateći savremenu terminologiju u različitim industrijama. Budući da već duži niz godina sarađujemo sa najvećim kineskim kompanijama u regionu, ovo iskustvo pretočili smo u kvalitetne procese, kako lingvističke tako i organizacione strane ovog posla.

Kontaktirajte nas kako biste se uverili da je SINO BEPS jedini istinski profesionalni i iskusni tim za kineski jezik u regionu