Prevodilac za ruski jezik

Ruski jezik je, usled učestale saradnje između Srbije i Rusije, postao jedan od najtraženijih jezika za prevođenje. Svakodnevno nam se obraća veliki broj kompanija i fizičkih lica sa zahtevima za pismeno, simultano ili konsekutivno prevođenje sa ruskog ili na ruski jezik.

Prevodilac ruski Beograd

Prevodilac za ruski jezik – U duhu savremenog ruskog jezika

Baš zbog toga, u agenciji BEPS Translations u Beogradu posebnu pažnju poklanjamo našem timu prevodilaca za ruski jezik. Praksa naše agencije je da dajemo prednost maternjim govornicima, odnosno bilingvalnim filolozima. U ovom slučaju to su iskusni i stručni prevodioci koji su rođeni u Rusiji ili proveli značajan deo života na ruskom govornom području. U slučaju osetljivih prevoda na ruski jezik, gde je potrebno prevesti tekst tako da bude potpuno u duhu savremenog ruskog jezika uvek dajemo prednost ovom profilu prevodilaca.

Osim prevoda sa ruskog na srpski jezik i obrnuto, sa uspehom vršimo i prevod sa engleskog jezika na ruski i obrnuto. Ovo je vrlo česta kombinacija kada su u pitanju konferencije, poslovni sastanci ili stručna literatura za mnogobrojne organizacije i individue koje sarađuju sa Rusijom.

Takodje, u agenciji BEPS Translations, obavljamo prevod i titlovanje filmova i drugog video materijala na ruskom jeziku.

U agenciji BEPS Translations u Beogradu okupili smo i tim sudskih tumača za ruski jezik koji u veoma kratkom roku mogu prevesti svaku vrstu dokumentacije sa overom, kao i ispratiti vas tokom sudskog ročišta i sl.

Konačno, budući da su naši prevodioci za ruski jezik visoko kvalifikovani i često magistri slavistike, za veliki broj klijenata radili smo i prevod akademskog teksta na ruski jezik.

Osim navedenih prevodilačkih kombinacija sa ruskim jezikom, u mogućnosti smo da ponudimo i druge jezičke kombinacije, u vezi čega nam se možete obratiti ovde.

 

Pročitajte još:

Prevodilac za ruski jezik: usled sankcija potražnja opada
Prevodilac za ruski jezik: značaj i potreba