Prevodilac za nemački jezik

Prevodilačka agencija BEPS Translations u Beogradu ima bogato iskustvo u prevođenju tekstova sa nemačkog jezika i na nemački jezik.

Prevodilac nemacki Beograd

Nemački jezik je već nekoliko godina jedan od najtraženijih jezika za prevođenje, i shodno tome BEPS je u svom timu okupio najbolje i najiskusnije prevodioce za nemački jezik.

Svaki naš prevodilac za nemački jezik je visoko kvalifikovan i poseduje dugogodišnje iskustvo u pismenim prevodima svih vrsta, kao i u konsekutivnom i simultanom prevođenju. Naši prevodioci su uglavnom nosioci master i doktorskih diploma, a sarađujemo i sa stručnim maternjim govornicima u Nemačkoj i Austriji. Među prevodiocima ima i sudskih tumača za nemački jezik koji u roku od jednog dana mogu da prevedu sva vaša bitna dokumenta sa ili na nemački uz pečat sudskog prevodioca i u dva primerka.

Prevodilačka agencija BEPS Translations u Beogradu je sa uspehom učestvovala u prevođenju knjiga sa srpskog na nemački jezik. Naročito smo ponosni na naše uspehe u titlovanju filmova, dokumentarnih i dugometražnih, sa srpskog na nemački jezik i obrnuto.

Naše iskustvo i stručnost naših prevodilaca za nemački jezik pozicioniraju BEPS Translations među najuspešnije agencije koje se bave prevođenjem sa nemačkog na srpski kao i na druge svetske jezike.

 

Pročitajte još:

Prevodilac za nemački jezik: koji nivo nemačkog je realno moguće postići i kako?
Sudski tumač za nemački jezik: zahtevna i visoko tražena profesija
Sudski tumač i prevodilac za nemački jezik