Prevodilac za italijanski jezik

Italijanski jezik je zbog geografske blizine, u prevodilačkom smislu veoma tražen jezik u jugoistočnoj Evropi. Gotovo svakodnevno susrećemo se sa projektima u kojima je potreban prevodilac za italijanski jezik.

Prevodilac za italijanski jezik

Kakav je to prevodilac za italijanski jezik sa kojim u prevodilačkoj kompaniji BEPS sarađujemo?

Pre svega, to je diplomirani filolog italijanskog jezika. Zatim, to je vrsni poznavalac italijanske kulture i društva. Prevodilac za italijanski jezik je svakako neko ko je boravio u Italiji duži vremenski period. Neretko, naši prevodioci za italijanski su rođeni i odrasli u Italiji. Konačno, ozbiljan prevodilac za italijanski jezik je i neko ko se usavršio za određene prevodilačke oblasti, kao i za savremene prevodilačke alate. Naši prevodioci za italijanski jezik se odlično snalaze kako u pismenom, tako i u usmenom prevođenju italijanskog jezika, o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.

Sudski tumač za italijanski jezik je takođe tražena kategorija u našem svakodnevnom radu. Naši sudski tumači za italijanski jezik su vam svakodnevno na raspolaganju i trudimo se da ove, uvek hitne, prevode isporučimo u roku od 24h.

U smislu prevoda sa italijanskog  i na italijanski jezik, u prevodilačkom studiju BEPS možemo vam pružiti sledeće usluge:

  • Pismeni prevod sa srpskog, engleskog i drugih jezika na italijanski jezik i obrnuto.
  • Usmeni konsekutivni i simultani prevod sa italijanskog i na italijanski jezik.
  • Lektura tekstova na italijanskom jeziku.
  • Usluge sudskog tumača za italijanski jezik.
  • Konsultacije u domenu italijanskog jezika.

Kontaktirajte nas da bismo vam dali tačnu procenu vašeg projekta.