Prevodilac za engleski jezik

Prevodilačka agencija BEPS Translations u Beogradu godinama se uspešno bavi usmenim i pismenim prevodima sa engleskog i na engleski jezik. Zbog toga je prevodilac za engleski jezik izuzetno značajan profesionalni profil u našem prevodilačkom timu.

Prevodilac engleski Beograd

 

Engleski jezik postao je glavno oruđe komunikacije širom sveta kojim premošćujemo jaz između najudaljenijih jezika i kultura. U našoj agenciji engleskim jezikom bavimo se isključivo na nivou maternjih govornika kroz saradnju sa filolozima iz zemalja engleskog govornog područja. U prevođenju sa i na engleski jezik naše prevodioce karakteriše brzina i visok stepen stručnosti. Svakodnevno učestvujemo u velikom broju projekata gde koristeći stručno engleski jezik u kombinaciji sa srpskim, ruskim, nemačkim i mnogim drugim jezicima, pomažemo klijentima da obave uspešnu komunikaciju.

U domenu engleskog jezika bavimo se simultanim i konsekutivnim usmenim prevodom koristeći najsavremeniju opremu. Pored toga, obavljamo usluge titlovanja, lokalizacije i lekture engleskog jezika, uvek u saradnji sa maternjim govornicima engleskog jezika.

Pored prevodilaca za engleski jezik, u agenciji BEPS Translations okupili smo i tim sudskih tumača za engleski jezik koji u veoma kratkom roku mogu prevesti svaku vrstu dokumentacije sa overom, kao i ispratiti vas tokom sudskog ročišta i sl.

Prevodilačka agencija BEPS Translations u Beogradu uvek vam stoji na raspolaganju kako bismo zajednički korišćenjem engleskog jezika na najprecizniji i najprimereniji način iskomunicirali sa ostatkom sveta.

 

Pročitajte još:

Prevodilac za engleski jezik: svi profili ove profesije na tržištu
Sudski tumač i prevodilac za engleski jezik
Sudski tumač za engleski jezik